® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB


HOME

Carla  Meijerink  
Eigenaar van INSIDE Interieurontwerp- en advies bureau.

Kennis en passie voor wonen en interieur is mijn motivatie voor INSIDE.
Een met succes afgeronde opleiding aan het instituut voor Binnenhuisarchitectuur,  gecombineerd met mijn achtergrond als bloemiste, decorateur en stylist zorgen voor een gedegen en professionele basis.
Het ontwerpen van interieurs, maken van schaaltekeningen, verlichtingsplannen, kleur- en materiaaladvies is de jas die mij exact past. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van bloemwerk- en decoratieaankleding, voor particulieren, bedrijven en evenementen.
Voor het populaire TV programma Eigen Huis en Tuin heb ik destijds enkele zijdenbloemen-arrangementen van eigen ontwerp gepresenteerd.
Daarnaast geef ik cursussen en workshops en ontwerp ik beurs,-evenementen- en winkelpresentaties.
Woorden die bij mij passen zijn:
Creatief, fantasierijk, energiek,  ruimtelijk inzicht,  kwaliteit, deskundig en oplossinggericht denken/werken.Carla haalde haar diploma 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling' met een opleiding bij the ® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB bovendien volgde ze met succes een MasterClass bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur.

Kijk eens op de site van Carla:
www.insideinterieurstyling.nl

HOME