® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB

HOME


Karin Stoltenborg studeerde aan de:
® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB

Lees haar succesverhaal:

Compleet I&V is het bedrijf van Karin Stoltenborg. Zij is Register Interieurontwerper, verkoopstylist en Master of Interior Design en heeft ruim 10 jaar lang als inkoper gewerkt.


Voor woonwinkelketen Trendhopper heeft zij jarenlang accessoires en meubelen ingekocht en de bijbehorende winkelpresentatie verzorgd. Voor Trendhopper reisde zij naar India, China en enkele Oostblok landen. Voor een importeur van interieur- en huishoud artikelen in Twente deed zij de productontwikkeling en inkoop van interieurartikelen en reisde zij daarvoor door heel China en Vietnam.

Het Chinese teken in haar logo, betekent Compleet en staat voor de prettige herinneringen die zij heeft aan haar vele inkoopreizen binnen China en is een symbolische verwijzing naar een huis.

Tevens heeft zij succesvol een opleiding tot Interieurontwerper gevolgd aan de ® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB en adviseert zij particulieren en bedrijven op het gebied van kleur, verlichting, sfeer en complete interieurplannen.

Op haar zestiende verjaardag kreeg ze haar eerste kleinbeeld camera. Samen met haar vader deelde ze de liefde voor het fotograferen van het lijnenspel in de architectuur en in de natuur.


In 2009 is zij gestart met het opzetten van haar bedrijf Compleet I&V om haar commerciële achtergrond, haar oog voor compositie en gevoel voor sfeer en interieur te combineren.

Compleet I&V is sterk in het analyseren en interpreteren van de wensen van haar klanten en zorgt hiermee voor het woon- en werkgenot dat bij u of uw doelstelling past.


www.compleetinterieur.nl

HOME